• 1

Κύπρος - Ομογένεια

Παραλήρημα Ερντογάν για Κυπριακό. Σχέδια για προσάρτηση των Κατεχομένων

erdogan kypriakoXωρίς όρια πλέον η προκλητικότητα Ερντογάν ως προς τις σαφείς εδαφικές διεκδικήσεις του απέναντι σε καθετί ελληνικό.  Με τον ίδιο και την κυβέρνησή του να αμφισβητεί συστηματικά οτιδήποτε γειτνιάζει με το έδαφος της Τουρκίας και οτιδήποτε αποτελεί αναγνωρισμένο  σύνορο με βάση  τις διεθνείς συνθήκες και το παγκόσμια παραδεδεγμένο και αποδεκτό δίκαιο . Τα πράγματα ωστόσο αρχίζουν να ξεπερνούν τη γραφικότητα του μεγαλοιδεατισμού και της μωροφιλοδοξίας ενός νέο Σουλτάνου – που επιδιώκει να γίνει και Χαλίφης – και να διαμορφώνονται ως δομική απειλή εναντίον του Ελληνισμού αλλά και εναντίον του ευρωπαικού εδάφους.

Περισσότερα...

Σε κρίσιμο σημείο το Κυπριακό

kypriako tousiadisΗ πορεία του Κυπριακού βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο . Πιθανόν ετοιμάζεται λύση χειρότερη από αυτήν του σχεδίου Αννάν. Το “προσφυγικό” τείνει να εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες και βέβαια, αυτό το ζούμε κάθε μέρα, τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα γίνονται όλο και περισσότερα , όλο και πιο δύσκολα.

Περισσότερα...

Ξέσπασε σε λυγμούς ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν για τον γιό του: Πιστοί και θαρραλέοι οι Έλληνες

lygmoi baidenΜε θερμά λόγια μίλησε για την ελληνοαμερικανική κοινότητα ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάϊντεν, αποδεχόμενος το βράδυ της Πέμπτης τιμητική διάκριση, στο ετήσιο δείπνο του OXI Foundation, που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Ειρήνης στην Ουάσιγκτον.

Περισσότερα...

Ακολουθήστε μας!

facebook twitter google+ youtube instagram

Σήκω Έλληνα ραδιοφ. εκπομπές

σηκω έλληνα ραδιοφωνικές εκπομπές