• 1

psema tousiadis

Οι κομμουνιστές και οι κάθε είδους και αποχρώσεως αριστεροί , αντιεξουσιαστές και αναρχικοί ξέρουν και μπορούν να κατασκευάζουν και να επιβάλουν ήρωες και επετείους. Ξέρουν και μπορούν να διαβάλουν , να συκοφαντούν και να καταστρέφουν πολιτικούς τους αντιπάλους.

Ήρωας ο Γρηγορόπουλος , ήρωας ο Φύσσας, ηρωικοί νεκροί του Πολυτεχνείου, ήρωες οι αντιστασιακοί (μόνον του ΚΚΕ) , ηρωικός ο Δεκέμβρης του 44, ηρωικό το αντάρτικο 46–49 Αυτά και μόνον αυτά προβάλλονται από το απόλυτα ελεγχόμενο ,από τους αριστερούς σύστημα ενημερώσεως του Ελληνικού λαού.

ASTINOMIKOI RENTI

Οι πάνω από 80 δολοφονημένοι εν ψυχρώ και προσχεδιασμένα πολίτες και αστυνομικοί κατά την διάρκεια της μεταπολιτεύσεως έως σήμερα πουθενά δεν αναφέρονται και κανείς δεν τους θυμάται. Αυτοί είναι παιδιά ενός κατωτέρου Θεού. Αυτοί δεν είχαν μανάδες, δεν είχαν γυναίκες δεν άφησα ορφανά.......

Αυτούς κανείς δεν τους αναφέρει .

Το να συγκεντρώνονται κάποιοι για να τιμήσουν αυτούς που θυσιάστηκαν για να σώσουν την Δημοκρατία τον Δεκέμβριο του 44 ή την περίοδο 46 – 49 είναι γιορτές μίσους!...

Το να υμνείς αυτούς που προσπάθησαν να καταλύσουν την Δημοκρατία και να επιβάλλουν την κομμουνιστική δικτατορία είναι επιβεβλημένο !

Είναι απόδοση τιμής στους ήρωες !...

Το να καταστρέφεις τις προτομές του Γρίβα , της Λέλας  Καραγιάννη, του Κ. Περρίκου , του Ευαγ. Παλληκαρίδη , το να βεβηλώνεις τα αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου και των ηρώων της επαναστάσεως του 1821, το να βεβηλώνεις εκκλησίες, εικόνες και το να καις την σημαία περνάει απαρατήρητο ή και δικαιολογείται.......”παιδιά είναι !”

Όμως το βάψιμο της προτομής του Φύσσα έγινε πρωτοσέλιδο και όλοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους γιατί το θεώρησαν επίθεση κατά της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

LENA KARAGIAN

Εξ άλλου ποιος ξέρει την Λέλα Καραγιάννη και τον Κ. Περρίκο ποιος ξέρει τι έκαναν και τι προσέφεραν για την πατρίδα.

Ενώ τον Φύσσα και τον Γρηγορόπουλο ελέω κομμουνιστικής προπαγάνδας και ποιος δεν τους ξέρει !
Μόνο που δεν ξέρω αυτοί τι προσέφεραν στην πατρίδα ......

Ακόμη και το φρικτό και απάνθρωπο παιδομάζωμα το ονόμασαν....”παιδοφύλαγμα” και υπερηφανεύονται γι αυτό ! Και κανείς δεν αντιδρά !.....

PAIDAKIA EAM

Οι κομμουνιστές ξέρουν να δημιουργούν ήρωες και ξέρουν και μπορούν να τους επιβάλλουν.

Από την άλλη οι αστούλιδες “δεξιοί” , οι αυτάρεσκα αυτοχαρακτηριζόμενοι ....εθνικόφρονες και πατριώτες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι θεσμικοί παράγοντες φοβούνται , τρέμουν να αντιδράσουν , να πουν την αλήθεια , να καταγγείλουν το ψέμα, την διαστρέβλωση της αλήθειας μην τυχόν και χαρακτηριστούν ακραίοι .

Ποιος εκλεγμένος “δεξιός” πρωθυπουργός πήγε στο μνημόσυνο του Μακρυγιάννη , ποιος πήγε στο Γράμμο και στο ο Βίτσι για να τιμήσει αυτούς που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την Ελευθερία και την Δημοκρατία ενάντια σ αυτούς που προσπάθησαν να επιβάλουν την δικτατορία του κομμουνισμού ;

Ποιος από τους αστούς ... δημοκράτες τολμάει να καταδικάσει τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο ;

Κανείς !

Όλοι φοβούνται ή αποβλέπουν και ελπίζουν σε κάποια ωφέλει πολιτικά ή/και οικονομικά. Όλοι !

Και οι πολιτικοί και οι κάθε είδους ενημερωτές – δημοσιογράφοι.

Οι αριστεροί έχουν καταφέρει , εδώ στην Ελλάδα να ελέγχουν την ενημέρωση και παράλληλα να έχουν τρομοκρατήσει και απονευρώσει όλους όσους ασχολούνται με την ενημέρωση.

Αυτό όμως μέχρι σήμερα , γιατί τώρα η αλήθεια θα λέγεται, η αλήθεια θα ακούγεται .

Όσο και αν τα ΜΜΕ του συστήματος αρνούνται γιατί φοβούνται ή για άλλους λόγους.....επαγγελματικούς , να πουν την αλήθεια .

Σήμερα η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς .

Τελείωσε το μονοπώλιο μερικών σταθμών τηλεοράσεως και ραδιοφώνου και μερικών εφημερίδων.

Σήμερα υπάρχουν τρόποι η κάθε άποψη να φτάνει σε πολλούς ,σε όλο και περισσότερους πολίτες .

Και η αλήθεια από εμάς θα λέγεται και το ψέμα που εδώ και δεκαετίες οι αριστεροί οπαδοί της δικτατορίας , οι αριστεροί εχθροί της Δημοκρατίας καλλιεργούν και προβάλουν θα το αποκαλύψουμε και θα το γκρεμίσουμε χάριν της Ελευθερίας, χάριν της Δημοκρατίας, χάριν της Ελλάδας.

psema tousiadis

Ακολουθήστε μας!

facebook twitter google+ youtube instagram

Σήκω Έλληνα ραδιοφ. εκπομπές

σηκω έλληνα ραδιοφωνικές εκπομπές