• 1

mousoulmanos dimarxos londino

O πρώτος Μουσουλμάνος Δήμαρχος εξελέγη στο Λονδίνο μετά και την ολοκλήρωση της εκλογικής μάχης για τα ...κλειδιά της Πόλης – Σύμβολο της άλλοτε Ευρωπαικής Αριστοκρατίας και νυν παγκοσμίου πολυπολιτισμού, των 8,6 εκατομμυρίων κατοίκων..

Και το όνομα αυτού...Σαντίκ Καν, 45 ετών ,πακιστανικής καταγωγής, βουλευτής των Εργατικών . Ο Καν μεγάλωσε φτωχικά και είναι ένα από τα οχτώ παιδιά ενός πακιστανού μετανάστη που εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου κα μιας ράφτρας. Πέτυχε να δώσει και πάλι τα σκήπτρα της πόλης στους εργατικούς μετά από ένα διάστημα οχτώ ετών κατά το οποίο τη διακυβέρνηση της βρετανικής πρωτεύουσας είχαν οι Συντηρητικοί.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο ανθυποψήφιός του Ζακ Γκολντσμιθ τον κατηγόρησε για στήριξη εάν όχι κάλυψη ακραίων μουσουλμάνων εθνικιστών κάτι που ο ίδιος διέψευσε. Έχει εργαστεί ως δικηγόρος αναλαμβάνοντας κατά βάση υποθέσεις που σχετίζονται με τις φυλετικές διακρίσεις και την αστυνομική βία ενώ το 2009 διορίστηκε υπουργός στην Κυβέρνηση Γκόρντον Μπράουν.

Έχει εκφραστεί υπέρ της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε. αλλά και υπέρ της απρόσκοπτης εισδοχής των μεταναστών στην Ευρώπη. Ϊσως να είναι και μια ευλογημένη άλλωστε συγκυρία για να βοηθήσει στις ανεξέλεγκτες προσφυγικές ροές που ακινητοποιούνται στη νοτιανατολική Ευρώπη και κυρίως στη χώρα μας. Γιατί σίγουρα το Λονδίνο και ειδικά με ισλαμιστή δήμαρχο είναι καλύτερη προοπτική για τους πρόσφυγες και από τον Πειραιά και από τα γερμανικής εμπνεύσεως ... ελληνικά «στρατόπεδα συγκέντρωσης»... που τα βαφτίσαμε «hot spots»!

mousoulmanos dimarxos londino

Κατέχη ήδη τον τίτλο του πρώτου Μουσουλμάνου παγκοσμίως που γίνεται Δήμαρχος σε ευρωπαική πρωτεύουσα συγκεντρώνοντας μάλιστα το υψηλότερο ποσοστό από οποιονδήποτε άλλο πολιτικό στη Βρετανία!..Ο ίδιος σε συνέντευξη τους στους New York Times είχε αυτοπροσδιοριστεί δηλώνοντας ότι: "Είμαι Λονδρέζος, Ευρωπαίος, Άγγλος, ασιατικής καταγωγής, πακιστανικής κληρονομιάς, πιστός της ισλαμικής θρησκείας,πατέρας , σύζυγος»

mousoulmanos dimarxos londino
Η Πρώτη Ανάγνωση

Δεν ξέρουμε εάν ο συγκεκριμένος κύριος θα λάβει το ανάθεμα των Τζιχαντιστών ή του Ερντογάν που κατά την ερμηνεία τους μπορεί να θεωρηθεί ηγέτης 8 εκατομμυρίων «απίστων» χωρίς την εφαρμογή της Σαρίας αλλά αναμμφισβήτητα η συγκεκριμένη εκλογή τη δεδομένη στιγμή συνιστά ένα γεγονός κομβικής σημασίας, που θα επηρεάσει συνολικά τον λαό της Βρετανίας ειδικά ενόψει του δημοψηφίσματος για την έξοδο ή την παραμονή της χώρας τους στην Ευρωπαική Ένωση..Θα επηρεάσει επίσης και τη συνολική αντίληψη των Ευρωπαίων για τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες – είτε επί το θετικότερο είτε επί το αρητικότερο – οι οποίοι εισβάλλουν μαζικά στην ευρωπαική ήπειρο.

Με βεβαιότητα η εκλογή του πρώτου μουσουλμάνου στη θέση του Δημάρχου σε ευρωπαική πρωτεύουσα συνιστά ένα γεγονός που θα επανακαθορίσει ριζικά το τι συνιστά μετανάστης και Πρόσφυγας εντός της ευρωπαικής ένωσης...Μιας ένωσης που οδεύει με γοργούς ρυθμούς προς την...αμερικανοποίησή της χωρίς μάλιστα τα πλεονεκτήματα μιας σωστά οργανωμένης και διοικούμενης κοινοπολιτείας!

Εν αναμονή λοιπόν των ραγδαίων εξελίξεων που έρχονται στο ευρωπαικό μας σπίτι να θυμηθούμε ποιος μας εισήγαγε πριν λίγα χρόνια στην πολιτειακή μας διακυβέρνηση τη φιλοσοφία του... «Έλληνας γίνεσαι και δεν γεννιέσαι»;

Να θυμηθούμε ότι ο ίδιος άνθρωπος έδωσε το δικαίωμα – με υπερασπιστές τότε βουλευτές, μέλη και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ- σε όλους του μετανάστες να εκλέγουν δήμαρχο;

Και πόσο τυχαίο είναι ότι ο συγκεκριμένος « εφευρέτης» της νέας έννοιας του Ελληνισμού ανδρώθηκε με την αμερικανική αντίληψη περί κράτους , πολιτείας και διακυβέρνησης;

Απευχόμαστε τα χειρότερα για αυτά που ετοιμάζονται εδώ και χρόνια για εμάς...χωρίς εμάς...!

mousoulmanos dimarxos londino

mousoulmanos dimarxos londino

Ακολουθήστε μας!

facebook twitter google+ youtube instagram

Σήκω Έλληνα ραδιοφ. εκπομπές

σηκω έλληνα ραδιοφωνικές εκπομπές