• 1

giortazoume to 21

Γιορτάσαμε για άλλη μια φορά, με πλήρη τυπικότητα και σχεδόν εικονικά, την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Μήπως όμως αντί να τιμούμε και να γιορτάζουμε την ίδρυση του Νεοελληνικού κράτους θα έπρεπε τελικά να θρηνούμε, για την απαξίωση του την κατάντια του και την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας;

Να θρηνούμε για την εξαφάνιση σχεδόν όλων αυτών των ιδεών–ιδανικών, για τα οποία πολέμησαν και θυσιάστηκαν οι ήρωες επαναστάτες του '21.

Οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης θυσίασαν τις περιουσίες τους και έδωσαν τη ζωή τους για να υπάρξει ένα ελεύθερο, αδούλωτο, δημοκρατικό και Ορθόδοξο Χριστιανικό κράτος για το Ελληνικό γένος, για το Ελληνικό έθνος.

Αγωνίστηκαν για να υπάρξει ένα κράτος δικαίου, χωρίς υπερφορολόγηση και κεφαλικούς φόρους, που τους έκανε δουλοπάροικους. Αγωνίστηκαν για ένα κράτος όπου οι Έλληνες δεν θα ήταν υποτελείς ξένων εθνών και δε θα υπηρετούσαν ξένα συμφέροντα.

Αγωνίστηκαν για να ζουν σ’ ένα κράτος όπου οι πολίτες του δε θα φοβούνταν, ότι ανά πάσα στιγμή, ο οποιοσδήποτε κυρίαρχος θα μπορούσε να τους ταπεινώσει, μα τους εξευτελίσει, να τους ληστέψει και να χάσουν την ζωή τους είτε για λίγα χρήματα, είτε για τις πρωτόγονες παρορμήσεις και το «κέφι» του κατακτητή.

Αγωνίστηκαν για ένα κράτος που δεν θα κινδύνευαν ανά πάσα στιγμή ν’ απαχθούν για λύτρα από αλλοεθνείς και περιθωριακά στοιχεία. Που δε θα έτρεμαν καθημερινά μην τους βιάσουν τη γυναίκα, την κόρη, ή μήπως κλέψουν το παιδί τους κάποιοι άγνωστοι «με το έτσι θέλω»

Οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν για να ζουν οι απόγονοι τους, σ’ ένα κράτος ευνομούμενο, που δεν θα χρειαζόταν να λαδώνουν - να δίνουν «μπαχτσίσι» - για να κάνουν οι δημόσιοι  υπάλληλοι το αυτονόητο καθήκον τους.

Οι ήρωες του ‘21 ξόδεψαν τις περιούσιες τους στον αγώνα και θυσίασαν την ζωή τους, για την επιβίωση και τη διαιώνιση του Ελληνικού έθνους και δεν προσπαθούσαν να κάνουν περιουσίες «ληστεύοντας» το δημόσιο χρήμα της Ελλάδος

Αγωνίστηκαν και τις κοινωνικές και πνευματικές αξίες του Ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας που βρισκόταν σε διωγμό, προκειμένου να αλλαξοπιστήσουν και να χάσουν την εθνική τους συνείδηση. Αγωνίστηκαν για να αποκτήσουν αυτά που εμείς απεμπολούμε με αφέλεια και επιπολαιότητα.

Να γιατί σήμερα πρέπει να θρηνούμε. Να θρηνούμε για την κατάντια της Ελλάδος και τους χαμένους αγώνες των Ηρώων του 1821.

Ίσως έτσι συνειδητοποιήσουμε επιτέλους το πως έχουμε καταντήσει το πολύπαθο Νεοελληνικό κράτος, που δημιουργήθηκε για να απολαμβάνει ο Έλληνας ασφάλεια, δικαιοσύνη, με κοινωνική και Θρησκευτική ελευθερία.

giortazoume to 21
Ανάγκη για ένα νέο 21

Οι σύγχρονοι Έλληνες με διάφορες δικαιολογίες και προφάσεις αποδεχόμαστε το σταδιακό ξερίζωμα του Ελληνισμού μέσα από την ίδια του την πατρίδα, μέσα από το κράτος (το Νεοελληνικό κράτος), που δημιουργήθηκε για να τον προστατεύσει και να τον διασώσει.

Οι Έλληνες σήμερα ζούμε, σχεδόν όπως ζούσαν οι σκλαβωμένοι προγονοί μας κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας . Μόνο που οι σύγχρονοι δυνάστες μας που έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση προς το παρόν δεν είναι Μουσουλμάνοι-Οθωμανοί, αλλά  Έλληνες και Ευρωπαίοι δανειστές !

Είναι οι «υποτιθέμενοι» Έλληνες, που συναινούν και αγωνίζονται για το ξερίζωμα της εθνικής μας ταυτότητος και της ελληνικής συνείδησης από τη νέα γενιά. Είναι αυτοί που εργάζονται συστηματικά σαν σύγχρονοι Γενίτσαροι για την απαξίωση των ηθικών και θρησκευτικών αξιών της Ελληνικής κοινωνίας και τη δημιουργία ενός νέου κράτους πάνω στην ιστορική Ελληνική γη που θα είναι πολυεθνικό με δομή νεοταξική και πολυπολιτισμικό με αξίες που δεν έχουν καμιά σχέση με τις δικές μας αξίες.

Δημιουργούν με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους, ένα άλλο κράτος υποτιθέμενα «πολυπολιτισμικό», που όμως στο τέλος θα κατοικούν άλλοι λαοί με άλλα πιστεύω, με διαφοροποιημένες και αντικρουόμενες κοινωνικές αξίες.

Στην πραγματικότητα το ελληνικό έθνος υποδουλώνεται ξανά και πραγματοποιείται αυτό που τόσοι κατακτητές δεν κατάφεραν εδώ τόσους αιώνες. Αφελληνίζεται και υποδουλώνεται χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά. Υποδουλώνεται μέσα από ένα βομβαρδισμό στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης που μας κάνει να χάσουμε την εθνική μας ταυτότητα.

Να γιατί πρέπει ν’ αντισταθούμε. Να γιατί πρέπει να κάνουμε ξανά μια επανάσταση υπερβατική, όπως αυτή του 1.821 για να ξαναζωντανέψει η Ελληνική εθνική συνείδηση και το πνεύμα. Και η ανάγκη μιας τέτοιας Επανάστασης, είναι πιο επιβεβλημένη ίσως από ποτέ άλλοτε, αφού ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών.


Προδοσία δια της λογικής

Ο δικηγόροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να κερδίσουν μια δίκη εκτός από τα επιχειρήματα που χρειάζονται, καθοριστικό ρόλο παίζει η λογική βάση πάνω στην οποία θα θέσουν την οποιαδήποτε αντιπαράθεση τους.

Η λογική βάση αντιπαράθεσης είναι εξ ίσου σημαντική στις διπλωματικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις. Είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο που καθορίζει το πως θα αντιμετωπίσουμε τις παράλογες αξιώσεις των Σκοπιανών, των Τούρκων διεκδικήσεων στο Αιγαίο και την Θράκη, αλλά και των συνθηκών εξαθλίωσης που μας επιβάλουν οι δανειστές – κατακτητές μας. Της ύπουλης δημογραφικής αλλοίωσης που επιχειρείται στην πατρίδα μας με την αιτιολογία του ανθρωπισμού προς τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από τις μουσουλμανικές χώρες.

Η λογική βάση υπεράσπισης και αντιπαράθεσης είναι ένας βασικός παράγοντας που γνωρίζουν πολύ καλά οι διπλωμάτες και οι πολιτικοί μας. Γι ΄αυτό και συνιστά εθνικό έγκλημα όταν αυτοί που διαχειριζόμενοι τα εθνικά μας θέματα, προσποιούνται ότι αγνοούν αυτόν το κανόνα, που χρησιμοποιούν στο έπακρο προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο μας.


Δεν επιτρέπεται να αποδέχονται βάση λογικής αντιπαράθεσης που βάζει την Ελλάδα σε δυσχερή θέση, όταν μπορούν χωρίς καθόλου κόπο να θέσουν την αντιπαράθεση σε επίπεδο που η Ελλάδα θα πλεονεκτεί και θα υπερασπίζονται αποτελεσματικά τα δίκαια του Ελληνικού έθνους.

  • Από μας εξαρτάται εάν θα υποταχτούμε στην αποεθνικοποίηση του Ελληνικού γένους, που πλέον θα γίνει μια σελίδα του παρελθόντος στην ανθρώπινη ιστορία.
  • Από μας εξαρτάται εάν θα αφήσουμε να πραγματοποιηθεί η διαχρονική θέληση των διαφόρων επίδοξων κατακτητών μας.

 

Από μας εξαρτάται εάν θα γίνουμε η γενιά των «Νενέκων» ή των σύγχρονων «Κολοκοτρωνέων».

Ακολουθήστε μας!

facebook twitter google+ youtube instagram

Σήκω Έλληνα ραδιοφ. εκπομπές

σηκω έλληνα ραδιοφωνικές εκπομπές