• 1

falmer

Η παραχώρηση σε οποιαδήποτε μορφή του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία των Σκοπίων δεν είναι τόσο απλό θέμα όπως θέλουν κάποιοι να μας το παρουσιάζουν , αλλά είναι ένα τρομερό καίριο κτύπημα στην καρδιά του Ελληνισμού με τεράστιες επιπτώσεις που κρύβονται επιμελώς.

Στην πραγματικότητα με πλάγιο και πολύ ύπουλο τρόπο , μας ζητούν με κάθε επισημότητα , με την δική μας υπογραφή και σφραγίδα του Ελληνικού κράτους , να αποδεχθούμε στην πράξη την θεωρία του ανθέλληνα Αυστριακο-γερμανού Φαλμεράϊερ , κατά την οποία οι σημερινοί «λεγόμενοι ως Έλληνες» δεν έχουν καμιά σχέση με την Αρχαία Ελλάδα και φυσικά με το Βυζάντιο , που ήταν μια «πολυπολιτισμική Αυτοκρατορία και απαρτιζόταν από διάφορα έθνη».

megas alexandrosΟι  ανεπανόρθωτες  επιπτώσεις

Δείτε το τι προκύπτει εάν αποδεχθούμε την ύπαρξη του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία του κρατιδίου με επακόλουθο την επιδιωκόμενη από μέρους τους παγκόσμια αναγνώριση υπάρξεως «Μακεδονικού έθνους» , που δεν θα είναι τμήμα του Ελληνισμού. Σε αυτήν περίπτωση και για πάντα:

1) Η ιστορία του Ελληνισμού θα τελειώσει στη μάχη της Χαιρώνειας το 338 π.Χ. Μετά το Ελληνικό έθνος θα κατακτάται από τους «Μακεδόνες». Δεν θα υπάρχει εθνική συνέχεια στους Ελληνιστικούς χρόνους , ούτε κατά τους χρόνους του Βυζαντίου και συνεπακόλουθα ούτε στη μετέπειτα νεότερη ιστορία. Είναι η θεωρία Φαλμεράιερ.

2) Οι σκλαβωμένοι πια Έλληνες από τους «Μακεδόνες»  θα θεωρείται ότι έγιναν μισθοφορικός στρατός για να βοηθήσουν τον  Μ. Αλέξανδρο να καταλάβει τον τότε γνωστό κόσμο !

3) Οι «Ελληνιστικοί χρόνοι» της ιστορίας 323 – 30 πΧ , που ακολουθούν θα πρέπει να μετονομαστούν σε « Μακεδονικούς », με ό,τι  συνέπεια θα προκύψει στην ιστορία του πολιτισμού , απ’ αυτήν τη μετονομασία. Είναι κάτι που ήδη γράφεται στα σχολικά βιβλία των Σκοπιανών.

4) Ο Μέγας Αλέξανδρος , ο Φίλιππος , ο Αριστοτέλης και άλλοι σπουδαίοι πρόγονοί μας από την Μακεδονία, δεν θα ορίζονται πλέον ως Έλληνες , αλλά ως κατακτητές των Ελλήνων. Η αριστοτελική σκέψη δεν θα είναι μοναδικό δημιούργημα ενός σπουδαίου Έλληνα από τα Στάγειρα , αλλά ενός  «Σλαβομακεδόνα» !

5) Ο Μακεδονικός Αγώνας ( 1.904 – 1.908) θα είναι μια Ελληνική εθνικιστική ιμπεριαλιστική τρομοκρατία στο χώρο της Μακεδονίας εις βάρος των αυτοπροσδιοριζόμενων  « ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ » , των  Σλάβων και των Βουλγάρων και όχι αγώνες ελευθερίας για την σωτηρία των Ελλήνων , που είναι οι ιθαγενείς κάτοικοι της γεωγραφικής περιοχής.  

6) Οι  ιεραπόστολοι  Κύριλλος  και  Μεθόδιος δεν θα είναι  Έλληνες και το Κυριλλικό Αλφάβητο δεν θα είναι δημιούργημα Ελλήνων, χάνοντας  οριστικά την πραγματική  έννοια της πολιτιστικής  προσφορά μας στους Βόρειους γείτονες μας και στους Σλαβικούς λαούς. Άλλωστε την καταγωγή των δύο ισαποστόλων κατά την Εκκλησία μας την διεκδικούν ήδη ασχέτως εάν δεν ευσταθεί. Μαλώνουν δε με τους Βουλγάρους που επίσης διεκδικούν την καταγωγή τους !

7) Η «Μακεδονική δυναστεία» της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας 867-1057 , που διήρκησε 190 χρόνια , δεν θα είναι πλέον Ελληνική , αλλά με σφραγίδα θα ανήκει στα Σκόπια , που έτσι γίνονται και τμήμα της Βυζαντινής ιστορίας ! 

8) Η σημαντική και σπουδαία σχολή Αγιογραφίας από τον 11ο εώς και τον 13ο αιώνα, της «Μακεδονικής Σχολής», που άνθισε στη Θεσσαλονίκη με τον περίφημο  Μανουήλ  Πανσέληνο , δεν θα είναι δημιούργημα Ελλήνων στους Βυζαντινούς χρόνους , αλλά Σκοπιανών !

9) Οι δύο Βαλκανικοί Πόλεμοι κατά το 1912-13 , δεν θα είναι απελευθερωτικοί πόλεμοι για τον Ελληνισμό , αλλά κατακτητικοί ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι των σφαγέων Ελλήνων .

10) Οι Έλληνες θα ορισθούμε για πρώτη φορά  ως « σφαγείς » λαών των Βαλκανίων και ιμπεριαλιστές , ενώ στην πραγματικότητα έχουμε υποστεί τα πάνδεινα και έχουμε ποτίσει με μαρτυρικό αίμα κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η Ελληνική αξιοπρέπεια  ταυτότητα και ιστορία αμαυρώνεται και συκοφαντείται κατά τρόπο ανεπανόρθωτο  .

11) Το σημερινό Ελληνικό κράτος θα είναι ένα τεχνητό δημιούργημα κάποιων απατεώνων  οι κάτοικοι του οποίου δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος και φυσικά να αισθάνονται συνέχεια ενός έθνους με ιστορία αιώνων.

12) Θα είμαστε κατακτητές σε μια ξένη γη , στη γη της Μακεδονίας , που  οι  πραγματικοί της κάτοικοι , εν προκειμένω οι Σκοπιανοί , θα έχουν κάθε δικαίωμα να τη διεκδικήσουν από τους κατακτητές καταπιεστές τους.

Είναι οι λογικοί συνειρμοί που προκύπτουν από την αποδοχή της ύπαρξης Μακεδονικού έθνους , που θα το στηρίξουν και είδη το κάνουν με διάφορους αργυρώνητους  ακαδημαϊκούς σε διάφορα πανεπιστήμια. Ανοίγουμε έτσι ένα ακόμη ολέθριο μέτωπο διεκδικήσεων εις βάρος της Ελλάδος.
Ήδη οι Σκοπιανοί μιλούν για την Αιγιακή αλύτρωτη Μακεδονία και τυπώνουν τον  Λευκό Πύργο σε διάφορα έντυπα τους , ενώ κυκλοφορούν χάρτες που δείχνουν ότι  τους ανήκει η περιοχή μέχρι την Κατερίνη.

‘Ένα τέτοιας σφοδρότητας πλήγμα στην εθνική ταυτότητα του Ελληνισμού και του πολιτισμού του , δηλώνει τη διαχρονική  αδυναμία του Ελληνικού κράτους να υπερασπιστεί τον εαυτό του και  αυτομάτως ανοίγει τις δεδηλωμένες εκ των προτέρων προθέσεις των Αλβανών , των Βουλγάρων και των Τούρκων να πράξουν το ίδιο εις βάρος της πατρίδος μας. 

Ήδη οι Τούρκοι αποκρύβουν την Ελληνικότητα της Μικράς Ασίας και μιλούν για έναν πολιτισμό που δημιούργησαν  οι προηγούμενοι κάτοικοι με τους οποίους έχουν αναμειχθεί.

Το να δεχθούμε εμείς οι Έλληνες να χρησιμοποιήσουν οι Σκοπιανοί το όνομα της Μακεδονίας σε οποιαδήποτε μορφή ,στην ονομασία της χώρας τους είναι μια θανάσιμη παγίδα στην οποία θα πέσουμε μέσα, με δική μας συγκατάθεση και υπογραφή. 

Θα είναι το χειρότερο πλήγμα στο Ελληνικό έθνος χωρίς την δυνατότητα επανόρθωσης. 

Είναι το ισχυρότερο ιδεολογικό όπλο για την αποεθνικοποίηση των Ελλήνων , που σε συνδυασμό  με τις άλλες μεθόδους του υποχρεωτικού εποικισμού , της δημιουργίας συνθηκών για μετανάστευση των Ελλήνων σε άλλες χώρες , αλλά της δημιουργίας κοινωνικών δομών αποεθνικοποίησης , το όνειρο και οι προσπάθειες των εχθρών του Ελληνισμού θα γίνει πραγματικότητα. Οι Έλληνες δεν θα διαφεντεύουν πλέον την πατρίδα τους αφού δεν θα υπάρχουν 

*  Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» στις 10 Απριλίου 2018

Ακολουθήστε μας!

facebook twitter google+ youtube instagram

Σήκω Έλληνα ραδιοφ. εκπομπές

σηκω έλληνα ραδιοφωνικές εκπομπές

Κονσόλα Αποσφαλμάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων